Tornen els ‘Reis de la il·lusió’ a Llucmajor

reyes solidarios

L’objectiu és que cap infant es quedi sense regal. Una iniciativa de l’Associació ‘Somnis reciclats’ amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Un any més tornen els ‘Reis de la Il·lusió’, un projecte perquè cap nin i nina es quedi sense regals aquest any.

La campanya, organitzada per l’associació ‘Somnis Reciclats’, promou l’apadrinament de cartes perquè els infants de les famílies que passen una mala situació econòmica puguin tenir la il·lusió de rebre un regal desitjat.

A partir de les cartes que nins i nines de Mallorca han escrit als Reis Mags i gràcies a la col·laboració de l’Equip Socioeducatiu dels Serveis Socials de Llucmajor, aquells que ho desitgin, poden participar en el projecte apadrinant una carta i fent complir els desitjos expressats.

Els interessats poden passar per la botiga infantil Capicua (Bisbe Taixequet, 60), de Llucmajor, de dilluns a divendres de 10 a 13,30 h i de 17 a 20 hores, i els dissabtes de 10 a 13,30 h, on els interessats podran agafar una carta i convertir-se així en Reis, fent realitat el somni d’un infant.

Segons ha manifestat el regidor de Serveis Socials, Gabriel Rojo, “molts infants han patit l’any més dur de les seves curtes vides i enguany, més que mai, tots i totes hem de col·laborar perquè cap infant es quedi sense regal, i aportar així una mica d’il·lusió a les seves dures realitats econòmiques o familiars”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor arrenca el ‘Nadal 2020’ amb els tradicionals mercadets nadalencs
Següent
L’Ajuntament arrenca un nou Portal de Transparència per estar més a prop del ciutadà
Menú