Llucmajor arrenca el ‘Nadal 2020’ amb els tradicionals mercadets nadalencs

Nadal 2020

Es faran seguint totes les mesures de seguretat sanitària i aniran acompanyats d’activitats per a infants.

L’Ajuntament de Llucmajor es prepara per arrencar les festes de Nadal 2020 amb la celebració dels tradicionals mercadets de Nadal que enguany es realitzaran seguint amb totes les mesures de seguretat sanitàries i amb activitats molt controlades per evitar aglomeracions.

Així, el poble de Llucmajor obrirà el seu mercadet el diumenge 6 de desembre de 10,30 a 20 hores i oferirà l’actuació musical itinerant de Monkey Doo que es passejarà per les diferents paradetes animant als visitants.

La plaça d’Espanya ubicarà el mercat dominical setmanal d’alimentació i el mercadet nadalenc se situarà a la zona de Bisbe Taixequet. A les 17.30 hores, la plaça rebrà la visita del Pare Noel.

Posteriorment, dia 19 de desembre, la bauxa es traslladarà a Badies de 16 a 20 hores, on es celebrarà el mercadet organitzat per l’Associació de Veïns amb la col·laboració de l’Ajuntament i la presència del carter reial que recollirà les cartes que els nins i nines del municipi vulguin fer arribar a ses Majestats els Reis d’Orient.

Mentrestant, dia 20 de desembre, també de 16 a 20 hores, el parc Joan Ferrer de s’Arenal, serà l’escenari de la recollida de cartes dels infants arenalers per part del carter reial, una iniciativa promoguda per l’Associació Amics dels Reis d’Orient, i a la plaça Major s’ubicarà el mercadet.

La tinent de batle de Fires, Mercats i Comerç, Noemí Getino, ha manifestat que “dins les restriccions imposades per l’estat d’alarma, volem incentivar que els ciutadans surtin al carrer, que es respiri l’aire nadalenc al poble i a tots els nuclis de població del terme municipal”.

“Conscients que no serà un Nadal com el d’altres anys, però que, per una part, els comerciants i empresaris del sector serveis i de restauració puguin compensar les pèrdues d’un any especialment dolent i, per altra banda, brindar la possibilitat als nostres infants, famílies i ciutadans, de sentir la il·lusió que acompanya aquestes festes tan assenyalades, adaptant-nos tots a la situació actual amb seguretat i sense posar en perill la salut col·lectiva”, conclou la regidora.

Ho vols compartir?
Anterior
OFERTES DE FEINA SOIB REACTIVA 2020
Següent
Tornen els ‘Reis de la il·lusió’ a Llucmajor
Menú