L’Ajuntament arrenca un nou Portal de Transparència per estar més a prop del ciutadà

Portal de Transparència

Entre les novetats, hi haurà una nova secció per a recollir les queixes i suggeriments dels ciutadans.

S’ha realitzat sense cap mena d’inversió, ja que s’ha ideat i executat amb recursos propis.

L’Ajuntament de Llucmajor, a través de l’Àrea d’Innovació, ha posat en marxa un nou Portal de Transparència, http://portaldetransparencia.llucmajor.org/, a través del qual, els ciutadans podran establir un contacte més directe amb el seu Consistori.

Segons ha explicat el regidor d’Innovació, Ginés Sáez, el nou portal estarà disponible en 4 idiomes; català, castellà, anglès i alemany, i comptarà amb una nova secció perquè els ciutadans puguin deixar les seves queixes o suggeriments.

“Volem crear una línia directa amb els nostres veïns per millorar la transparència i també per conèixer el sentir del nostre poble”, ha dit el regidor, qui ha constatat que, a més, el nou Portal “ha tingut un cost zero per a l’Ajuntament donat que s’ha creat amb els recursos propis”.

“El Portal de Transparència existent estava obsolet i feia molt temps que necessitava una actualització, ara amb aquesta nova eina, modernitzam les comunicacions entre l’Ajuntament i els ciutadans cap a un sistema més àgil i efectiu”.

Ho vols compartir?
Anterior
Tornen els ‘Reis de la il·lusió’ a Llucmajor
Següent
Llucmajor rebrà de l’IMAS més de € 645.000 per als Serveis Socials Comunitaris Bàsics
Menú