BENVINGUDA AL PORTAL MUNICIPAL DE LLUCMAJOR

Éric Jareño

Com a batle de Llucmajor, us don la benvinguda a aquesta web que us obre les portes del nostre municipi i que pretén ser una eina eficaç de comunicació entre la ciutadania i l’administració.

Aquí teniu a l’abast tot tipus d’informació sobre el municipi, els serveis que ofereix l’Ajuntament i les activitats que els diferents departaments organitzen.

Hi trobareu també informació sobre història, tradicions i cultura popular, població, arts plàstiques, arquitectura, literatura i música, llocs d’interès… a més d’un extens apartat dedicat als qui desitgen fer turisme i gaudir dels atractius i les possibilitats que ofereix el nostre terme.

És el nostre desig i la nostra obligació treballar perquè aquest municipi, amb tots els nuclis que en formen part, sigui cada vegada més obert, participatiu i sostenible. Per tant, aprofundirem en aquest sentit per aconseguir una administració més propera, àgil i eficaç.

Així, doncs, us convid a descobrir Llucmajor a través d’aquesta web i a utilitzar-la quotidianament com un canal de comunicació per a la vostra informació d’interès i els vostres tràmits.

Rebeu una cordial salutació.

Éric Jareño Cifuentes

Batle

Menú