Pilar Seguí Fiol, nova regidora de Medi ambient Medi rural i de la Mar de l’Ajuntament de Llucmajor

Pilar Seguí Fiol ha pres possessió de la seva acta com a regidora de l’Ajuntament de Llucmajor en el Ple celebrat avui, dimecres 25 d’octubre, després de la renúncia per motius de salut de l’anterior regidor d’Urbanisme i Medi ambient, Guillermo Roig.

Després de la renúncia produïda el mes de setembre, es va traslladar la mateixa al Ple celebrat el passat 27 de setembre, i es va sol·licitar a la Junta Electoral Central les credencials del nou edil perquè hagi pogut prendre possessió en el Ple d’octubre, que és el següent al de la comunicació de la renúncia del Guillermo Roig.

Pilar Seguí Fiol va concórrer a les eleccions municipals com a número dos de ASI (Agrupació Social Independent).

Per a Xisca Lascolas, batlessa de Llucmajor, la presa de possessió d’ahir significa que per primera vegada en l’equip de govern de l’Ajuntament de Llucmajor som més dones que homes, la qual cosa fa que superem els nivells de paritat, la qual cosa em sembla una molt bona notícia”.

Per part seva, Pilar Seguí va assegurar que assumeixo amb tota la meva responsabilitat les funcions de regidora de Medi ambient, Medi rural i de la Mar de l’Ajuntament de Llucmajor, i tinc moltes ganes de treballar per i per a Llucmajor en una àrea tan sensible com les relacionades amb el meu càrrec”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor restaura el rellotge de la plaça Espanya
Següent
Llucmajor distribuirà targetes per a l’adquisició de productes de primera necessitat
Menú