Llucmajor distribuirà targetes per a l’adquisició de productes de primera necessitat

Amb data 24 de desembre de 2022 es rep en Creu Roja, des de la Direcció General de Serveis Socials de la Conselleria d’Assumptes Socials i Esports, la resolució per la qual es concedeix a aquesta organització una subvenció de la convocatòria d’ajudes per a entitats sense ànim de lucre que desenvolupen projectes de garantia alimentària i entitats que desenvolupen projectes d’accés a esdeveniments culturals de persones en situació de risc social amb càrrec a l’assignació tributària del 0,7% de l’impost sobre la renda de les persones físiques i l’impost de societats, corresponent a l’any 2022, per a accions a realitzar durant el 2023.

L’import d’aquesta subvenció percebuda per Creu Roja és de 175.000 euros i es distribuirà entre totes les Organitzacions Assignades a Repartiment (OAR) que atén Creu Roja com a Organització Associada de Distribució (OAD). El repartiment es realitza de manera proporcional al nombre d’usuaris i usuàries que va presentar cadascuna d’elles a través del programa FEAD 2023 (Fons d’Ajuda Europea per a les persones més desfavorides).

Com a Organització Assignada a Repartiment, l’Ajuntament de Llucmajor ha rebut 45 targetes dels supermercats Eroski per a l’adquisició per part dels beneficiaris de productes de primera necessitat com a alimentació i higiene. Aquestes targetes seran distribuïdes pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Llucmajor i tenen un import assignat de 30 euros cadascuna.

Per a María Cristina Pomar, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Llucmajor, aquestes ajudes directes per part d’Organitzacions com Creu Roja són sempre benvingudes, ja que poden solucionar de manera puntual, necessitats de persones desfavorides del nostre municipi”.

Per a Xisca Lascolas, batlessa de Llucmajor, la labor que es fa des de Serveis Socials és molt important per a molts veïns i veïnes del nostre municipi. El fet que s’hagi sol·licitat aquesta ajuda a Creu Roja demostra que darrere de la concessió d’aquestes ajudes hi ha molta feina administrativa que fer, que és fonamental perquè en aquest cas 45 famílies tinguin accés a aquestes”.

Ho vols compartir?
Anterior
Pilar Seguí Fiol, nova regidora de Medi ambient Medi rural i de la Mar de l’Ajuntament de Llucmajor
Següent
Escoles de vacances de Nadal 2023-24 per a nins i nines
Menú