Llucmajor reforça el seu teixit comercial amb el llançament d’una nova galeria comercial en línia

La galeria comercial en línia de Llucmajor ja és una realitat. Aquesta plataforma digital, impulsada per l’Ajuntament de Llucmajor, té com a objectiu promocionar els comerços del municipi i fomentar el consum local. Per a poder aparèixer en la plataforma, els comerços hauran d’adherir-se al projecte i proporcionar les seves dades i productes o serveis.

Per part seva, l’alcalde de Llucmajor, Éric Jareño, ha assenyalat que aquesta iniciativa forma part d’un conjunt de mesures que estan duent a terme per a fer costat al comerç local: “A Llucmajor volem que els nostres comerços continuïn sent una part fonamental de la nostra economia i de la nostra vida social. Aquesta galeria comercial en línia és una eina més per a ajudar-los a créixer i a adaptar-se a les noves formes de consum”.

La regidora de comerç de Llucmajor, Noemí Getino, ha destacat la importància d’aquesta iniciativa per als comerços locals: “Amb aquesta galeria comercial en línia, volem ajudar els comerços del municipi a tenir una major visibilitat i a arribar a més persones. Sabem que la pandèmia va afectar greument el sector del comerç, per això vam estar al seu costat en forma d’ajudes directes i bons comercials, i continuem treballant en iniciatives com aquesta que els permet adaptar-se als nous temps i continuar creixent”.

La galeria comercial en línia es pot trobar en l’enllaç shopping.llucmajor.org.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor inicia la instal·lació de càmeres per al control de trànsit
Següent
Llucmajor presenta el seu Consell d’Infància i Adolescència
Menú