Llucmajor inicia la instal·lació de càmeres per al control de trànsit

Aquesta instal·lació es realitza després dels bons resultats obtinguts amb la instal·lació de la primera càmara de control de trànsit a la Urbanització de Badia Blava.

L’Ajuntament de Llucmajor ha iniciat les obres d’instal·lació de càmeres de control de trànsit en diferents urbanitzacions del municipi, així com en s’Arenal, després de la instal·lació d’una d’aquestes càmeres en la “rotonda dels dofins” en Badia Blava l’any 2021 i de la licitació que es va realitzar fa uns mesos a aquest efecte.

Les càmeres de vídeo s’estan instal·lant en S’Arenal, Són Verí, Cala Blava, Les Palmeres, Maioris, Puigderos, Sa Torre, Badia Gran i Tolleric.

Amb la instal·lació d’aquestes càmeres es persegueixen dos objectius. El primer, conèixer la situació del trànsit en la zona en temps real, i el segon, poder actuar d’una manera més àgil en cas d’emergència.

Aquestes càmeres tenen a més la possibilitat de realitzar lectura de matrícules en cas que això sigui necessari.

Éric Jareño, batle de Llucmajor, ha declarat que “Amb la instal·lació de les càmeres avançarem un pas més en la seguretat d’aquestes zones i a poder resoldre incidències de manera més efectiva. Aquesta acció és una petició històrica per part dels veïns i veïnes de les zones en les quals s’instal·len les càmeres de vídeo, i és conseqüència, a més, dels excel·lents resultats que s’han obtingut a partir de la prova que es va realitzar fa un parell d’anys en Badia Blava”.

Per a Ginés Sáez, regidor d’Innovació de l’Ajuntament de Llucmajor, “instal·lar aquestes càmeres suposa seguir el nostre full de ruta amb millores importants en la connectivitat de Llucmajor, i en concret, a ajudar als nostres serveis facilitant-los informació en temps real”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor conclou el procés de transformació de la plaça Major de s’Arenal
Següent
Llucmajor reforça el seu teixit comercial amb el llançament d’una nova galeria comercial en línia
Menú