Llucmajor presenta el seu Consell d’Infància i Adolescència

L’Equip Socioeducatiu dels Serveis Socials de Llucmajor ha llançat una iniciativa innovadora per a promoure la participació de la infància i l’adolescència en la societat. El “Consell d’Infància i Adolescència” és un fòrum creat per a establir una comunicació constant entre els joves i les autoritats locals, permetent així que els infants i adolescents exerceixin els seus drets i expressin les seves opinions, reclams i suggeriments a l’Ajuntament de Llucmajor. Aquest fòrum està en línia amb la Convenció sobre els Drets de la Infància d’UNICEF.

El Consell es divideix en tres Consells Territorials: Llucmajor, S’Arenal i Urbanitzacions. Els estudiants de tots els centres del municipi es reuneixen una vegada al mes per a treballar en mètodes de participació i anàlisi del seu entorn. Fins al moment s’han realitzat sis sessions de treball amb una gran assistència i ganes de treballar.

Avui dimecres 29 de març, a la sala de plens de l’Ajuntament, s’ha dut a terme el Consell Plenari. Aquest esdeveniment marcarà el començament oficial del Consell i els 34 Consellers i Conselleres prendran possessió del seu càrrec i compartiran l’anàlisi de la situació dels seus territoris. Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament de Llucmajor ha demostrat el seu compromís amb la participació ciutadana i la promoció dels drets de la infància i l’adolescència.
Per a l’alcalde de Llucmajor, Éric Jareño, “aquesta iniciativa aproxima als més joves a l’Administració Pública, els ajudarà a comprendre-la i a més, podran participar de la mateixa realitzant les seves aportacions des del Consell d’Infància i Adolescència”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor reforça el seu teixit comercial amb el llançament d’una nova galeria comercial en línia
Següent
Contracte menor de subministrament de material de ferreteria, jardineria i de lampisteria per dur a terme tasques de manteniment i jardineria del Patronat de la Residència de Persones Majors de Llucmajor
Menú