Llucmajor programa teatre als centres educatius per acostar aquest art als més joves del municipi

programa teatre

El present curs escolar és molt diferent d’altres anys i els escolars del municipi no poden gaudir d’algunes activitats que si ho podien fer abans de la pandèmia.

Amb l’objectiu de poder normalitzar certes activitats, des de l’àrea de Cultura, s’ha decidit programar teatre als centres escolars. “Des de l’equip de govern pensam que es tracta de poder apropar la Cultura a les aules en un ambient d’esplai i en uns moments de baixa normalitat pels escolars”, ha declarat la regidora d’Educació Xisca Lascolas. La resposta per part dels centres ha estat molt positiva i han agraït la proposta d’activitats.

D’aquesta manera, del 29 al 31 de març el CEIP Badies, el CEIP Urbanitzacions, el CEIP Sa Marina, el CEIP Rei Jaume III, el CEI Sagrats Cors, Sant Bonaventura, Nostra Senyora de Gràcia, el CEIP Son Verí, el Sant Vicenç de Paül i el CEIP S’Algar podran gaudir, en diferents torns i espais de representacions teatrals. Aquest esdeveniment pertany a la subvenció que arriba a Llucmajor a través del CACIM del Consell de Mallorca. Així, els alumnes podran gaudir d’una de les següents obres: “Animalades Submarines” de Centimets Teatre, “Faules” de Teatrix, “Els Pallassos de Sant Jordi” de Teatremol o “Joanet Recicles i Tomeu Granera” de Teatre de Butxaca.

Les obres de teatre es duran a terme als mateixos centres, al Claustre de Sant Bonaventura o al parc Son Ferre de S’Arenal. Les sessions seran amb un aforament de 120 nins i nines, als llocs públics. Tots els espais estaran organitzats de tal manera que es mantenguin els grups bombolla que tenen a l’escola, amb distàncies i mascaretes. “La col·laboració amb els centres ha estat molt bona i pensam que els nins i nines podran gaudir d’una activitat diferent abans de les vacances de Pasqua”, ha dit Lascolas.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor projectarà un camp de futbol a Sa Torre per poder donar servei a les urbanitzacions
Següent
Llucmajor presenta les bases del vals de compra als comerços, bars i restaurants del municipi
Menú