L’Ajuntament de Llucmajor projectarà un camp de futbol a Sa Torre per poder donar servei a les urbanitzacions

Sa Torre

Des de l’Ajuntament de Llucmajor, es vol projectar la futura construcció d’un camp de futbol a Sa Torre, dins un solar de titularitat municipal.

“Des de fa molts d’anys, els veïns de les urbanitzacions han reclamat tenir unes instal·lacions esportives que puguin donar servei als clubs existents i a la gent de la zona, així que començam amb el procés per un concurs pel disseny de la nova infraestructura”, ha comentat el regidor d’Urbanitzacions José Pastor.

L’equip de govern ha destinat una partida de 150.000 euros del pressupost d’enguany per dotar al concurs de disseny i direcció d’obra. El solar que consta de 12.000 metres quadrats ha d’incloure un camp de futbol onze amb els seus serveis i, a més, ha de preveure que, una futura segona fase, es pugui edificar un pavelló poliesportiu cobert.

“Som conscients que les actuals infraestructures esportives municipals tenen una alta demanda, fet que provoca saturació a moments puntuals, el nostre objectiu com a equip de govern, és facilitar un servei de qualitat per la ciutadania”, ha expressat el regidor d’Esports, Simó Adrover. En aquest sentit durant els pròxims anys, estan previstes una sèrie d’intervencions per anar actualitzant les instal·lacions de tot el municipi.

Ho vols compartir?
Anterior
Pla normatiu de l’Ajuntament de Llucmajor per a l’any 2021
Següent
Llucmajor programa teatre als centres educatius per acostar aquest art als més joves del municipi
Menú