Llucmajor comptarà amb dos nous camions de petit tonatge pel servei de manteniment urbà

camions

La brigada municipal ha aconseguit duplicar les quadrilles amb una reorganització de personal.

El parc mòbil per les tasques de manteniment urbà de Llucmajor té una mitjana de 8 anys de servei. Per aquest motiu alguns dels vehicles presenten un desgast important que redunda en problemes com a excessives emissions o carrosseries deteriorades. “Tenim un objectiu molt clar, volem optimitzar el parc mòbil apel·lant a criteris de sostenibilitat i eficiència per a donar un servei excel·lent al ciutadà”, ha explicat el Batle Eric Jareño.

L’adquisició dels dos vehicles suposa una inversió de quasi 71.000 euros que es podrà realitzar gràcies a una subvenció del Consell de Mallorca per dur a terme obres d’inversió de competència municipal, l’adquisició de vehicles i d’immobles per a la prestació de serveis.

Els dos vehicles tenen una capacitat de 3500 kg. Es tracta d’uns camions de petit tonatge que donen molta maniobrabilitat a l’hora de planificar i executar feines de manteniment per la seva versatilitat i capacitat de càrrega. A més són molt apropiats tant per a feines urbanes com a la zona rústica del municipi. “Poder utilitzar aquests vehicles més moderns suposarà, també, un estalvi de combustible donades les característiques més actuals”, ha dit tinent batle de Manteniment Urbà, Bernadí Vives. Donarà, a més, unes eines millors perquè puguin desenvolupar la seva tasca diària.

Reorganització de la brigada

Al cementiri municipal ha començat amb una gestió per part d’una empresa privada. Aquest fet, ha suposat que dos oficials que estaven adscrits al servei d’aquestes instal·lacions, han pogut incorporar-se a la brigada municipal. “Es tracta de dos oficials de picapedrer que, cadascun ha estat assignat a la direcció d’una quadrilla”, ha comentat Vives.

Amb la nova organització, la brigada municipal ha duplicat el nombre de quadrilles de picapedrers per donar servei a les necessitats de manteniment urbà. Cal recordar que Llucmajor disposa de 19 nuclis urbans; per aquesta raó la feina de la brigada municipal és intensa. I disposar de més personal i una nova organització, redundarà en un millor servei a la ciutadania.

Ho vols compartir?
Anterior
La delinqüència a Llucmajor durant els darrers 12 mesos ha baixat més d’un 21 per cent
Següent
Llucmajor s’integra a la Plataforma d’Intermediació de Dades per simplificar els procediments administratius dels ciutadans
Menú