L’Ajuntament visita el parc fotovoltaic en construcció de ‘sa caseta’

Parc fotovoltaic

Serà el segon parc més gran del municipi de Llucmajor.

Alguns treballadors són llucmajorers i les contractacions s’han efectuat en col·laboració amb el servei d’ocupació de l’Ajuntament.

Una delegació municipal encapçalada pel batle, Éric Jareño, ha visitat el futur parc fotovoltaic de ‘sa caseta’, el segon més gran del municipi que comptarà amb 56.700 panells fotovoltaics amb una potència instal·lada de prop de 22 megavats. També es construiran a través del ENEL GREEN POWER ESPAÑA tres centres de transformació i una subestació privada.

Un megavat/hora suposa la quantitat d’energia necessària per donar electricitat a una mitjana de 330 habitatges per hora, per la qual cosa, 22 megavats poden arribar a uns 7.260 usuaris.

Éric Jareño ha destacat la importància d’aquesta infraestructura que donarà sortida a les necessitats energètiques del municipi, més encara a la zona d’Urbanitzacions on la manca de potència actual produeix continus talls en el subministrament “amb la consegüent molèstia per als ciutadans”. 

A més, el batle ha reconegut la importància de sistemes energètics com aquest que produeixen una energia neta i renovable “com una de les mesures adoptades per aquest Ajuntament per aconseguir un municipi més sostenible”.

Per la seva banda, el regidor d’Innovació, Ginés Sáez, ha agraït a Endesa que la contractació dels treballadors per a l’estació s’hagi fet a través dels tècnics d’ocupació de l’Ajuntament “i per tants seran persones del municipi”. De moment, s’ha efectuat una contractació però la companyia ha anunciat la contractació de 12 persones més per a l’estació.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament augmentarà en a prop d’1 milió de € el pressupost destinat a emergència social
Següent
L’Ajuntament sancionarà amb multes de fins a 3.000 € als infractors que tirin poda als contenidors i perseguirà les activitats de jardineria il·legals
Menú