L’Ajuntament ocupa a 47 persones a través del programa ‘Reactiva’ del SOIB

SOIB GENER 2021

Les places cobertes s’han adaptats a les necessitats municipals derivades de la pandèmia.

L’Ajuntament de Llucmajor ha ocupar a un total de 47 persones a través del programa ‘SOIB REACTIVA 2020’, promogut pel SOIB i cofinançat pel Fons Social Europeu en el marc dels Programes Operatius d’Ocupació Juvenil i Regional 2014-2020, per fons de l’Estat a través de Conferència Sectorial i pel Fons per afavorir l’Impuls del Turisme Sostenible (ITS).

Així, s’han contractat 5 persones per part del Patronat de la Residència de persones majors que desenvoluparan les seves funcions des de gener fins al mes d’abril, a diferents llocs del municipi; neteja (2), cuina (2), manteniment (1). A més de 42 persones a diferents llocs de l’Ajuntament; administració (1), delineant (1), informática (1), informadors/enquestadors (3), informadors cívics (3), economat (1), netejador vehícles (1), picapedrer (2), peó picapedrer (6), consergeria (10), educadors (3), servei de neteja i desinfecció (10).

Segons ha explicat la tinent de batle d’Ocupació, Xisca Lascolas, “hem aprofitat la inclusió d’aquestes persones per donar suport, principalment, a l’àrea d’Educació. Per una banda augmentam amb una educadora a cada escoleta municipal i per altra, dotam de conserges i personal de neteja als 6 centres públics del municipi”.

“D’aquesta manera tots els equips directius tendran més suport per organitzar les entrades i sortides i en assegurem la neteja i desinfecció dels edificis municipals”, diu la regidora, qui manifesta “la necessitat d’adaptar les places del programa per suplir les mancances derivades de la pandèmia”.

Ho vols compartir?
Anterior
Fins a 3.000 euros de multa a una persona localitzada a Llucmajor abocant de manera il·legal restes d’una obra
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor posa il·luminació de baix consum al Poliesportiu de S’Arenal
Menú