Fins a 3.000 euros de multa a una persona localitzada a Llucmajor abocant de manera il·legal restes d’una obra

multa

La intervenció de la policia municipal i una denúncia ciutadana ajuden a trobar a l’infractor.

Des de fa temps, la policia local de Llucmajor té un pla continuat de vigilància d’abocaments il·legals. Gràcies a la col·laboració ciutadana i a la intervenció dels agents, s’ha pogut identificar a una persona que va infringir la normativa municipal. “No podem tenir un poble sostenible si hi ha persones que no compleixen amb les normes, però amb la feina de tots podrem aconseguir-ho”, ha declarat el Batle Eric Jareño.

La infracció va ser dipositar restes d’obra a un contenidor del carrer estepa. Concretament foren tres saques amb gran quantitat de material (cablejat elèctric, pasta per a juntes, plaques de guix, aïllant…). La persona implicada va poder ser identificada i es comptabilitzà tot l’abocament per part dels agents.

Aquests fets suposen l’incompliment dels articles 20 i 32 de l’ordenança municipal de la neteja viària, ja que es preveu que s’ha de netejar i recollir els disseminats i dipositar-los en els contenidors d’obres o transportar-los per dipositar-los posteriorment en abocadors autoritzats. Les sancions per aquestes infraccions poden pujar fins als 3.000 euros. “Seguirem perseguint a tots aquells que incompleixin la normativa municipal perquè, a més, aquest fet concret suposa un greuge per aquells empresaris de la construcció que estan fent la seva feina a Llucmajor de manera correcta”, ha declarat Jareño. Els fets són considerats, pels tècnics municipals i per l’ordenança municipal, com a molt greus.

Ho vols compartir?
Anterior
El regidor Bernadí Vives s’incorpora a l’equip de govern de Llucmajor per a gestionar l’àrea de manteniment urbà
Següent
L’Ajuntament ocupa a 47 persones a través del programa ‘Reactiva’ del SOIB
Menú