L’Ajuntament de Llucmajor posa il·luminació de baix consum al Poliesportiu de S’Arenal

Baix consum

La nova instal·lació, permetrà tenir un nivell d’enllumenat per entrenaments i un per competicions.

El pavelló interior del Poliesportiu de S’Arenal compta ja amb un nou sistema d’il·luminació. Són unes obres que permetran tenir una infraestructura més moderna i sostenible per aquest equipament municipal. El cost de tot el projecte ha estat de 15.345 euros. “Aquesta intervenció està dins la línia que estam duent a terme a diferents infraestructures, potenciant l’enllumenat de baix consum i modernitzant les instal·lacions”, ha contat el regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, Guillem Roig.

El projecte ha consistit en l’eliminació de les 40 lluminàries actuals (halogenurs metàl·lics) per 32 lluminàries amb tecnologia LED de 150W (4,8 KW), reduint-se la potència instal·lada en 11,2 kW. Aquest fet, segons els tècnics municipals, suposarà un descens en el consum energètic del pavelló, així com es tendran unes instal·lacions més sostenibles. S’ha procedit també al sanejat de línies i substitució del quadre general elèctric de la instal·lació.

“Amb aquesta obra donam compliment a una demanda històrica dels clubs que utilitzen aquestes instal·lacions que es queixaven de la deficient il·luminació del pavelló”, ha comentat el regidor d’Esports, Simó Adrover. A més, el nou sistema que s’ha posat, permetrà tenir dos sistemes d’enllumenat, per una banda té el mode “entrenament” que basta per l’activitat normal, i per l’altra banda té el mode “competició” amb més força lumínica com es demana per part de les diferents federacions esportives.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament ocupa a 47 persones a través del programa ‘Reactiva’ del SOIB
Següent
Nou servei de bus interurbà
Menú