L’Ajuntament inverteix prop de 158.000 € en la instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques i dos nous punts de recàrrega per vehicles elèctrics

Pèrgoles

Es tracta de vàries pèrgoles per autoconsum de 100 kw nominals, ubicades al carrer de l’Esport

L’Ajuntament de Llucmajor continua amb la seva aposta per les energies renovables i la mobilitat sostenible amb la instal·lació de vàries pèrgoles fotovoltaiques i dos nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics al carrer de l’Esport.  

Les obres d’instal·lació, que finalitzaren a principis del mes d’agost, han suposat per al consistori una inversió de 157.860,12€ en tres pèrgoles fotovoltaiques per autoconsum de 100 kw nominals a més dels dos nous PDR per a vehicles elèctrics.

El regidor d’Urbanisme del municipi, Guillem Roig, explica que “des de la nostra àrea treballam per cubrir les demandes dels ciutadans de Llucmajor i oferir-los el el millor servei possible”. 

Per la seva part el batle de Llucmajor, Éric Jareño afirma que “des de l’ajuntament apostam per fer de Llucmajor un municipi més sostenible, impulsant les energies renovables i la mobilitat elèctrica amb instal·lacions com aquesta que s’acaba de posar en marxa”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor reprèn les fires en format presencial amb la nova Fira de la Mobilitat
Següent
Els alumnes de Bosc Major celebren la cloenda del programa a l’Ajuntament de Llucmajor
Menú