Llucmajor reprèn les fires en format presencial amb la nova Fira de la Mobilitat

Ajuntament_Llucmajor

La mostra, que es durà a terme al passeig Jaume III, inaugurarà les fires de tardor 2021

L’Ajuntament de Llucmajor reprendrà enguany el format presencial per a les seves tradicionals fires de tardor que s’inauguraran el 2 d’octubre amb la nova Fira de la Mobilitat, que s’instal·larà en un envelat ubicat al passeig Jaume III de la localitat.

Aquest nova Fira de la Mobilitat té com a principal objectiu donar a conèixer les darreres novetats en matèria de mobilitat sostenible i servir d’aparador per a les diferents empreses, entitats i administracions que hi participaran.

La regidora de Comerç, fires i mercats de Llucmajor, Noemí Getino explica que “des de l’ajuntament apostam per la mobilitat sostenible i creiem que aquesta fira és una bona forma de donar a conèixer totes les seves possibilitats, perquè la mobilitat sostenible és molt més que cotxes elèctrics”.  

En aquest sentit Getino explica que “des de l’Ajuntament estam treballant perquè a la fira hi tenguin presència altres elements relacionats amb la mobilitat com són les embarcacions elèctriques, que a Mallorca essent una illa són vehicles que hem de tenir molt en compte”. La regidora afegeix que “també tendrem un espai per a les diferents opcions de càrrega o vehicles de lleure entre d’altres”. La responsable de fires del municipi conclou que “feim feina per oferir als nostres residents i als visitants una àmplia proposta, que també inclourà una sèrie de xerrades relacionades amb aquesta temàtica”.

Per la seva part el batle de Llucmajor, Éric Jareño explica que “després d’un any sense fires sembla que aquest 2021 podrem celebrar-les en format presencial i amb totes le mesures de seguretat”. 

Amb aquesta trobada es donarà el sus a la temporada de fires que inclourà altres cites com la fira artesana, la fira d’oportunitats, la mostra llucmajorera o la fira frikijor. Totes elles tendran format presencial després que l’any passat a causa de la pandèmia s’haguessin hagut de suspendre o adaptar al format virtual.

Ho vols compartir?
Anterior
El cavallets cotoners tornen a dansar per Santa Càndida
Següent
L’Ajuntament inverteix prop de 158.000 € en la instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques i dos nous punts de recàrrega per vehicles elèctrics
Menú