Els alumnes de Bosc Major celebren la cloenda del programa a l’Ajuntament de Llucmajor

10 alumnes-treballadors han participat a l’acte de tancament de la quarta edició del programa SOIB Jove Formació i Ocupació

La regidora d’Educació, Cultura i Ocupació de l’Ajuntament de Llucmajor, Xisca Lascolas, ha participat en l’acte de comiat dels 10 treballadors que han format part del projecte Bosc Major IV, en el marc del Programa SOIB Jove Formació i Ocupació gestionat a través de Garantia Juvenil amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Gràcies a Bosc Major IV, els joves inscrits en el sistema de Garantia Juvenil menors de 30 anys han augmentat les seves possibilitats d’inserció al mercat laboral després de l’obtenció del certificat de professionalitat de nivell 1 d’Activitats auxiliars en conservació i millora de monts AGAR0309. 

A més, també se’ls ha impartit formació complementària d’Anglès A1, Inserció laboral i Tècniques en la recerca de feina, Sensibilització en la igualtat d’oportunitats i Foment i promoció del ‘treball autònom”. Degut a l’èxit del programa pròximament s’iniciarà Bosc Major V, una nova edició que comptarà amb 10 nous alumnes-treballadors. 

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament inverteix prop de 158.000 € en la instal·lació de pèrgoles fotovoltaiques i dos nous punts de recàrrega per vehicles elèctrics
Següent
Concessió de subvencions per la promoció i reactivació del comerç local i la restauració del municipi de Llucmajor
Menú