L’Ajuntament inicia una ronda de reunions amb les associacions de veïns d’Urbanitzacions

Ronda de reunions

L’objectiu és fer una radiografia ‘in situ’ de les necessitats de cada nucli de població i recollir les peticions i suggeriments dels ciutadans.

El batle de Llucmajor, Éric Jareño, acompanyat de la regidora de Contractació Pública i Manteniment Urbà, Pilar Bonet, i el cap de la Policia Local, Sergi Torrandell, iniciaran aquesta setmana una ronda de visites a les associacions de veïns de les diferents localitats que conformen el municipi de Llucmajor.

Segons ha explicat Jareño, aquesta iniciativa “sorgeix de la necessitat de comprovar, de primera mà, les necessitats i la situació que viu cadascun dels nuclis de població, ja que es tracta d’un municipi molt dispers, de fet és el Terme Municipal més gran quant a superfície de Mallorca, i no sempre ens arriben les peticions dels residents”.

Així, la ronda de reunions s’inicià fa uns dies, amb una visita a Cala Pi i continuarà aquesta setmana en què la comitiva municipal es reunirà amb els veïnats de Bellavista, Cala Blava, Las Palmeras i Maioris; mentre que la setmana vinent es farà el propi amb l’associació de ses Badies.

“Aquestes trobades veïnals ens permeten detectar problemàtiques de seguretat o d’infraestructures i serveis i obrar en conseqüència; com l’estat del paviment, voravies, neteja, enllumenat, clavegueram, entre altres aspectes que, molt sovint ens arriben a l’Ajuntament i creen malestar entre els ciutadans. D’aquesta manera, podem recollir de viva veu totes les mancances i intentar solucionar-les com més aviat millor”, conclou la regidora Pilar Bonet.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor emprèn una croada contra l’incivisme
Següent
Endesa anuncia als veïns d’urbanitzacions l’entrada en funcionament de la subestació ‘Cala Blava’
Menú