L’Ajuntament de Llucmajor emprèn una croada contra l’incivisme

fems

Es sancionarà amb multes de fins a 3.000 € als infractors d’abocaments a les àrees d’aportació.

L’Ajuntament de Llucmajor ha iniciat una croada contra l’incivisme demostrat per determinats usuaris que aboquen de forma “descontrolada” fems i escombraries a l’entrada de les àrees d’aportació amb sancions que poden arribar als 3.000 €.

Segons ha explicat la regidora de Manteniment Urbà, Pilar Bonet, “totes les àrees d’aportació estan dotades de càmeres de seguretat que graven durant les 24 hores del dia a totes les persones o vehicles que accedeixen tant a l’exterior com a l’interior dels recintes, per tant les matrícules queden gravades. La Policia Local en funció de la infracció interposa la sanció corresponent”.

“D’un temps ençà hem detectat nombrosos abocaments incontrolats i perseguirem amb contundència aquestes mostres d’incivisme que només fan malbé a la imatge del nostre municipi, a més de crear incomoditats als usuaris de les àrees d’aportació que fa les coses com toca”, conclou la regidora.

Des que s’implantà el sistema de recollida ‘porta a porta’ al poble de Llucmajor al gener d’enguany i la desaparició dels contenidors al poble, uns 2.000 ciutadans de fora vila utilitzen les àrees d’aportació de Molí de Galdent, Poliesportiu, Polígon de Son Noguera, i el Parc Verd de Son Gall, per a l’abocament de residus orgànics i fraccions de reciclatge. Al parc verd, a més s’hi pot dipositar poda, voluminosos i altres deixalles.

Ho vols compartir?
Anterior
Julián Lacoma, elegit ‘Arenaler de s’any’ a les festes de Sant Cristòfol 2020 de s’Arenal
Següent
L’Ajuntament inicia una ronda de reunions amb les associacions de veïns d’Urbanitzacions
Menú