L’Ajuntament designa un carrer a Pere Maimó Crespí, oficial de la Policia Local, mort en acte de servei

Pere Maimó Crespí

L’Ajuntament de Llucmajor aprovarà avui per unanimitat en el ple ordinari atorgar el nom d’un carrer del poble a Pere Maimó Crespí, l’oficial de la Policia Local, mort en acte de servei el 26 de febrer de l’any 2013.

Segons ha explicat el batle, Éric Jareño, el nomenament de carrers, places, monuments i edificis públics, regulat per l’article 17 del Reglament de concessió d’honors i distincions de l’Ajuntament de Llucmajor, “és una manera de deixar constància pública dels mèrits especials d’una persona, natural o vinculada a Llucmajor, o d’un fet històric, i en aquest cas està més que demostrada la vàlua de l’oficial tristament desaparegut”.

Així, es designarà el carrer on s’ubica l’IES s’Arenal, via actualment sense nom, a la persona de Pere Maimó Crespí, en reconeixement als mèrits obtinguts al decurs de la seva trajectòria professional dins el cos policial. 

Antecedents

Pere Maimó Crespí, membre del cos de Policia de Llucmajor, va ser un exemple a seguir amb una trajectòria professional impecable, que dia 26 de febrer de 2013, acudint a un servei de seguretat pública a Cala Pi, va patir un accident mortal que va truncar la seva vida i la seva trajectòria professional.

L’homenatjat és al primer agent mort en acte de servei “i esperem que l’únic”, diu el batle i regidor de Policia, Éric Jareño, “la Prefectura de la Policia Local, en nom propi i dels agents socials demana i l’Ajuntament aprova en bloc, que sigui reconeguda la seva persona i figura professional amb la retolació d’un vial, concretament el de l’Institut de s’Arenal que actualment no té nom”, conclou el batle.

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatòria del ple ordinari
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor convoca les IV Jornades d’Estudis Locals que se celebraran els dies 6 i 7 de novembre de 2020
Menú