L’Ajuntament de Llucmajor convoca les IV Jornades d’Estudis Locals que se celebraran els dies 6 i 7 de novembre de 2020

IV Jornades d'Estudis Locals

L’Ajuntament de Llucmajor convoca les IV Jornades d’Estudis Locals, que es duran a terme els dies 6 i 7 de novembre de 2020 al Claustre de Sant Bonaventura, amb l’objectiu de fomentar la investigació i la difusió de coneixements dintre dels diferents aspectes socials, culturals i científics del terme de Llucmajor.

Per això, ha dit la tinent de batle d’Educació i Cultura, Francisca Lascolas, “es fa una convidada a tots els investigadors i les persones interessades en aquests aspectes perquè hi participin, com a assistents o com a comunicants, ja que l’assistència és oberta i lliure per a tothom”.

Enguany, l’eix central de les Jornades serà l’art llucmajorer, concretament la música, la dansa i la cultura popular, “tot i que igualment s’acceptaran ponències de qualsevol temàtica”.

INSCRIPCIONS

Totes les persones interessades a presentar-hi una comunicació n’han de fer arribar un resum d’un màxim de 10 línies o 450 caràcters, del 18 de març al 18 de setembre de 2020 a les 12 hores,  mitjançant els formularis que es podran trobar a la web de l’Ajuntament de Llucmajor (www.ajllucmajor.net).

El comitè organitzador seleccionarà les comunicacions i serà l’encarregat d’organitzar-ne la presentació.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament designa un carrer a Pere Maimó Crespí, oficial de la Policia Local, mort en acte de servei
Següent
Ajuntament i Govern aniran de la mà per cercar una solució a l’edificabilitat i dotació de serveis de Vallgornera
Menú