L’Ajuntament de Llucmajor suprimeix l’ORA dels diumenges

ORA

No hi haurà pagament per estacionar des del dissabte horabaixa fins al dilluns matí.

També s’amplia la zona ORA i s’ha creat una zona ACIRE a s’Arenal per millorar així la mobilitat de vehicles.

L’Ajuntament de Llucmajor ha suprimit el pagament de l’ORA els diumenges amb l’objectiu de minvar la despesa dels ciutadans i visitants a l’hora d’estacionar els seus vehicles dins el terme municipal. 

Una iniciativa que arrenca aquest cap de setmana i que permetrà a ciutadans i visitants gaudir del mercat dels diumenges i de l’oferta de restauració de la plaça d’Espanya i els voltants.

A més, s’ampliaran les zones de pagament ORA per permetre un moviment de vehicles més dinàmic. Concretament, s’amplia amb 102 noves places d’estacionament regulat als carrers; Vall (48), Bons Aires (15), Jaume I (15), Estrella (2), Font (13), Fira (1) i Esperança (8). Una ampliació que s’anirà implementant de forma gradual.

Per altra banda, s’ha aprovat la implantació d’una àrea de circulació restringida (ACIRE) a diversos vials de s’Arenal; carrer Torrent, en el tram comprès entre el carrer Trencadors i l’antic pas del tren, i carrer Joan Verdera.

Segons el batle i regidor de Policia, Éric Jareño, aquesta reordenació de zones de circulació i aparcament amb pagament “responen a la necessitat de millorar la circulació i rotació de vehicles a un municipi on augmenta any rere any el nombre d’utilitaris tant de visitants com de residents”.

“De fet, aquestes actuacions responen a reiterades demandes veïnals, després de mantenir diverses reunions amb residents i col·lectius que sol·licitaven des de feia temps aquests canvis, tant a l’Ajuntament com al Departament de Policia Local”, conclou el batle.

Ho vols compartir?
Anterior
Ajuntament i Govern aniran de la mà per cercar una solució a l’edificabilitat i dotació de serveis de Vallgornera
Següent
L’Ajuntament impulsa la campanya ‘Pa d’aquí’ per promocionar el producte local
Menú