Julián Lacoma, elegit ‘Arenaler de s’any’ a les festes de Sant Cristòfol 2020 de s’Arenal

Arenaler de s’any

María Perelló va ser designada en segon lloc i Kike Ogazón ocupà el tercer lloc.

Les festes patronals de Sant Cristòfol en honor al patró de s’Arenal van comptar aquest dimecres vespre amb un acte especialment reconegut dins el programa de festes. La designació de ‘s’Arenaler de s’any’. Una distinció que es dóna a aquelles persones o entitats que destaquen per la seva contribució i tasca al servei de la localitat.

D’entre els tres candidats possibles, finalment el primer lloc va ser per a:

Juliàn Lacoma; (Adahuesca, Osca. 1945). Enginyer industrial i viatger sempitern, casat amb Mónica Marrodan, va ser el director gerent de la revista ‘S’Arenal Unit’ (abans ‘Sa Unió de s’Arenal’), des de l’any 2006 fins a la desaparició de la publicació el 2018.

Durant el pas de Lacoma per la revista arenalera, es van viure any de bonança però plens de dificultats econòmiques. Perquè la revista pogués arribar cada mes als subscriptors i als llocs de venda, no li quedà més remei que cercar una impremta a Granada, on trobà millors preus i millor qualitat d’impressió, “essent la nostra revista, amb tota seguretat, entre les dues o tres millors de la província en aquest aspecte”.

El segon lloc de la distinció va ser per a María Perelló; pels seus èxits esportius, la primera i única regatista espanyola a aconseguir tres vegades seguides (l’última en 2019), coronar un mundial de la classe Optimis. Els seus èxits col·loquen Llucmajor i s’Arenal en l’elit mundial de la vela.

I el tercer lloc distingí a Kike Ogazón; jugador, entrenador i president del club de futbol UD s’Arenal. Lligat al club des de fa més de 45 anys i un clar referent per al club i per a tot el futbol balear. Persona molt estimada esportivament i socialment a s’Arenal.

En un acte molt emotiu, els orgullosos candidats van rebre els guardons de mans del batle Éric Jareño i de la primera tinent de batle d’Atenció a la Ciutadania de s’Arenal, Noemí Getino.

“Els tres candidats són referents per al poble de s’Arenal, per la seva implicació amb la localitat i pels esforços personals als seus diferents àmbits. Qualsevol d’ells mereix de sobra el premi i ja la simple candidatura és un orgull”, va dir Getino, qui va donar l’enhorabona als elegits i va anunciar que el jurat ja comença a treballar per a la pròxima designació d’Arenaler 2021.

Ho vols compartir?
Anterior
PROCÉS DE MATRICULACIÓ DE LES ESCOLETES MUNICIPALS CURS 2020-2021
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor emprèn una croada contra l’incivisme
Menú