L’Ajuntament de Llucmajor aposta per la reactivació econòmica i manté el 100 % de les terrasses dels bars i restaurants fins el 31 de desembre

Plaça Llucmajor

El consistori reafirma el seu compromís amb l’hostaleria i permetrà l’ocupació de places de pàrquing i altres espais públics fins a finals d’any per donar suport al sector de la restauració

El batle de Llucmajor, Éric Jareño ha anunciat que l’Ajuntament manté el seu compromís de permetre el 100 % de les terrases dels bars i restaurants que ocupen places de pàrquing i altres espais de la via pública fins el proper 31 de desembre. A més, aquests locals continuaran sense pagar la taxa d’ocupació de la via pública fins aquesta data, tal i com es va acordar al Ple de la institució. 

Aquesta mesura, explica Jareño, “és un compromís adquirit amb el sector de l’hostaleria, un dels molts que s’ha vist greument afectat per la pandèmia”. El batle llucmajorer afegeix que “ara que sembla que la situació millora i poc a poc anam tornant a la normalitat, és el moment d’apostar de veres per la reactivació econòmica i fer-los costat”. 

En aquest sentit Jareño afegeix que “la nostra responsabilitat ara és estar donar suport als qui fan esforços per a crear llocs de treball i als qui tenen un petit negoci i ho han passat tan malament durant tant temps”. 

Aquesta mesura, que suposa una empenta per als negocis locals de restauració, es perllonga amb l’objectiu “d’intentar pal·liar els efectes que la crisi sociosanitària ha tengut en el sector de l’hostaleria i la restauració, malgrat la treva de l’estiu, en la que s’ha produït una lenta recuperació del sector”, explica Jareño. 

Inicialment el permís per a l’ocupació de places de pàrquing com a terrases havia de finalitzar “coincidint amb el final de les mesures restrictives i l’esperada tornada a la normalitat, però nosaltres pensam que aquest termini no és suficient”. En aquest sentit el batle afirma“que si bé esperam i desitjam poder tornar a la normalitat abans de finals d’any, des del consistori volem donar tot el nostre suport al sector de l’hostaleria i restauració de Llucmajor perquè d’alguna manera puguin recuperar el temps perdut”.

Ho vols compartir?
Anterior
Els 10 alumnes-treballadors de la primera promoció del programa mixt Hortus Major de l’Ajuntament de Llucmajor celebren la cloenda del programa SOIB Jove Formació i Ocupació
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor aprova un protocol de control de colònies felines urbanes
Menú