Els 10 alumnes-treballadors de la primera promoció del programa mixt Hortus Major de l’Ajuntament de Llucmajor celebren la cloenda del programa SOIB Jove Formació i Ocupació

Cloenda Hortus Major

En el marc del programa s’han duit a terme diverses tasques de jardineria per tot el municipi

La regidora d’Educació, Cultura i Ocupació de l’Ajuntament de Llucmajor, Xisca Lascolas, ha participat en l’acte de comiat dels 10 alumnes-treballadors que han format part del projecte Hortus Major I, en el marc del Programa SOIB Jove Formació i Ocupació gestionat a través de Garantia Juvenil amb la participació del SEPE i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Gràcies al projecte Hortus Major, els joves inscrits en el sistema de Garantia Juvenil menors de 30 anys han augmentat les seves possibilitats d’inserció al mercat laboral després de l’obtenció del certificat de professionalitat de nivell 2 AGAO0208: Instal·lació i Manteniment de Jardins i Zones Verdes.

En aquest sentit, els participants al programa han duit a terme diverses tasques de jardinería per tot el municipi com per exemple la neteja de la zona verda del camp de futbol 7  de Las Palmeras, la recuperació del viver municipal i la prova pilot de la Zona ZOC a Sa Torre. A més també s’han realitzat tasques de manteniment de les zones enjardinades de les escoletes de Llucmajor, Puigderrós i S’Arenal i un nou enjardinament a la Plaça de l’Espigolera.

Totes aquestes tasques s’han duit a terme pels  alumnes-treballadors que han après l’ofici combinant 605 hores de formació teòrica i 1075 hores treball efectiu. A més, també se’ls ha impartit formació complementària d’Anglès A2, Inserció laboral i Tècniques en la recerca de feina, Sensibilització en la igualtat d’oportunitats i Foment i promoció del ‘treball autònom”. A causa de l’èxit del programa pròximament s’iniciarà Hortus Major II, una nova edició que comptarà amb 10 nous alumnes-treballadors.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor inverteix prop de 2,5 milions d’euros en la reforma i ampliació d’infraestructures i serveis
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor aposta per la reactivació econòmica i manté el 100 % de les terrasses dels bars i restaurants fins el 31 de desembre
Menú