L’AJUNTAMENT CONTRACTA 25 PERSONES AMB DIFERENTS PROGRAMES MIXTOS DEL SOIB

PROGRAMES SOIB

‘Iniciats Hortus Major’ per a joves d’entre 16 i 30 anys i ‘Llucmatourist IV’ per a majors de 30 anys.

L’Ajuntament de Llucmajor posa en marxa,  per quart any consecutiu, diferents projectes mixtos destinats a joves i majors desocupats del municipi de Llucmajor.

El projecte ‘Hortus Major’, forma part de la convocatòria ‘SOIB JOVE, Formació i Ocupació’, ha estat finançat pel SOIB amb la participació del, destinat a joves desocupats inscrits en el sistema de Garantia Juvenil, els quals obtindran el certificat de professionalitat de nivell 2, Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, que cerca per un costat la necessitat de professionalització dels joves i per l’altra atén a les demandes de les empreses.

El programa ‘Llucmatourist IV’, forma part de la convocatòria ‘SOIB 30 Formació i Ocupació’ i té la participació del SOIB mitjançant la Conferencia Sectorial. Aquesta formació va destinada a persones desocupades majors de 30 anys, les quals podran formar-se en el certificat de professionalitat de nivell 3, Promoció turística local i informació al visitant amb la finalitat de millorar les competències i capacitats personals per afavorir les oportunitats d’inserció  del mercat laboral actual.

Ambdós projectes reben formació complementària en anglès, en tècniques de recerca d’ocupació i inserció laboral, en igualtat i en recerca i foment de l’autoocupació.

A cada projecte hi participen 10 alumnes-treballadors/es, a més d’1 director/a a cada una dels projectes, 1 docent de l’àmbit de la jardineria i 1 docent de la branca turística juntament amb una docent d’anglès. En total, l’Ajuntament contracta 25 persones per a dur a terme els projectes.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament ha tramitat enguany multes per valor de 10.000 € per abocaments incontrolats
Següent
La Fundació Toni Catany presenta l’exposició de fotografies ‘diàfana’ de Carla van de Puttelaar
Menú