L’Ajuntament ha tramitat enguany multes per valor de 10.000 € per abocaments incontrolats

vertidos 2

Material de rebuig procedent d’obres, restes de poda, material contaminant, o dipositar objectes fora del contenidor, són les sancions més nombroses.

L’Ajuntament de Llucmajor ha imposat durant aquest any 2020, multes per valor de més de 10.000 € per l’abocament incontrolat de residus, elements contaminants o per dipositar objectes fora del contenidor.

Segons ha explicat la regidora de Manteniment Urbà, Pilar Bonet, “és lamentable el poc incivisme de determinades persones que amb la seva actuació fan malbé a la bona convivència entre veïnats i a més afavoreixen una mala imatge del municipi”.

Bonet ha assegurat que el seu departament “es mostrarà implacable front a aquestes males pràctiques”, de fet, s’estan vigilant a aquells veïns que ja han estat sancionats, per evitar que siguin reincidents.

Entre alguns expedients iniciats destaquen sancions per; abocament d’aigua de dues piscines a la via pública (700 €), abocament d’escombraries al punt verd de Son Gall (350 €), abocar material de rebuig (350 €), un poal amb restes de poda (150 €), residus contaminants (500 €), tirar bosses de desbrossament (820 €), dipositar una bossa de fems sense fer triatge (350 €), llançar avions de paper des del domicili a la via pública (120 €), entre altres.

La regidora ha instat a la ciutadania a “fer les coses com toca”, i ha assegurat que “des de l’Ajuntament fem totes les passes adients per facilitar als ciutadans el dipòsit adequat de les seves deixalles i escombraries, només cal seguir les normes”.

 

Pilar Bonet també ha volgut agrair als efectius de Protecció Civil la tasca realitzada envers la detecció d’aquests dipòsits i posar-ho de forma immediata al coneixement de l’ajuntament per actuar en conseqüència.

Ho vols compartir?
Anterior
Oferta formativa del Centre d’Adults de Llucmajor i de s’Arenal epr al Curs 2020/2021
Següent
L’AJUNTAMENT CONTRACTA 25 PERSONES AMB DIFERENTS PROGRAMES MIXTOS DEL SOIB
Menú