L’Ajuntament atorga 71.500 € a entitats socials i culturals sense ànim de lucre

SUBVENCIONS ONG 2020

Correspon a la convocatòria de 2020 de subvencions a ONG’s.

L’Ajuntament de Llucmajor ha atorgat un total de 71.500 € a diverses entitats i ONG’s sense ànim de lucre, corresponents a la convocatòria de subvencions de 2020, per garantir el desenvolupament de les respectives tasques socials i culturals.

El batle, Éric Jareño, ha signat amb cadascuna de les entitats els corresponents convenis de col·laboració amb l’import atorgat que es reparteix de la següent manera: Centre Mater Misericordiae (10.000 €), Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació (10.000 €), Associació d’Ajuda a l’Acompanyament del Malalt de les Illes Balears, ADAA, (10.000 €), Projecte Home (10.000 €), Projecte Jove (10.000 €), Fundació Toni Catany (20.000 €), Fundació Alzinaires (1.500 €).

“Llucmajor és un municipi solidari i consideram que ara més que mai hem d’ajudar als col·lectius més desfavorits per evitar l’exclusió social. La pandèmia ha ampliat l’espectre de necessitats personals i familiars i aquestes entitats s’han vist, en molts casos, sobre passades pel que fa a recursos humans i econòmics”. “Consideram un deure ajudar en la mesura de lo possible i en funció de les nostres possibilitats”, ha dit el batle.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament estalviarà a prop d’1 milió de € amb la unificació, mitjançant diversos lots, de contractes de serveis
Següent
Arrenquen les IV Jornades d’estudis locals de Llucmajor
Menú