Arrenquen les IV Jornades d’estudis locals de Llucmajor

IV Jornades d'estudis locals de Llucmajor

Es duran a terme els dies 6 i 7 de novembre de forma presencial al claustre de Sant Bonaventura i on line a través de YouTube.

L’Ajuntament de Llucmajor arrenca les IV Jornades d’Estudis Locals enguany amb dues modalitats; de manera presencial al claustre de Sant Bonaventura i també se podran seguir en directe pel canal de YouTube de l’Ajuntament, gràcies a la implicació de l’Àrea d’Innovació amb aquest acte de rellevància dins l’agenda cultural del municipi.

El gestor cultural llucmajorer Miquel Àngel Parera, que actualment viu a Viena, serà l’encarregat de dur a terme la lliçó inaugural titulada: “Llucmajor i la música: del passat cap el futur”. A causa de la situació de la COVID a la resta d’Europa, Parera no podrà assistir presencialment a l’acte.

Segons ha explicat la tinent de batle de Cultura, Xisca Lascolas, “comptarem amb 21 comunicacions que ens donaran a conèixer un poc més la història del nostre municipi”. Miquel, Pou, Celso Calviño, Francina Capellà o Miquel Sbert són alguns dels ponents d’aquestes jornades.

“Les jornades d’estudis locals s’han convertit amb l’acte cultural de rellevància del municipi, a més, enguany tenim unes jornades on tant el comitè com la lliçó inaugural serà duta a terme per llucmajorers”. “Una nova generació de joves i no tan joves referents en el món de la cultura del nostre municipi, ja que representen el present i el futur per mantenir l’essència de les arrels llucmajoreres”, conclou la regidora.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament atorga 71.500 € a entitats socials i culturals sense ànim de lucre
Següent
Llucmajor se suma al moviment ‘Movember’
Menú