L’Ajuntament arrenca un sistema de cita prèvia digital

Cita prèvia

L’objectiu és facilitar l’accés als diferents serveis municipals sense cues ni temps d’espera.

L’Ajuntament de Llucmajor ha posat en marxa una web de cita prèvia per a tots els serveis municipals: https://citaprevia.llucmajor.org que permetrà organitzar de manera escalonada i eficient la volta a la normalitat en la gestió de tràmits administratius, evitant cues i temps d’espera innecessaris a més de l’afluència de molta gent en espais tancats. També es pot demanar cita prèvia a través del telèfon: 871 225 114.

El regidor d’Innovació Ginés Sáez, ha explicat que aquesta eina neix amb l’objectiu de millorar l’atenció i experiència de la ciutadania, reduint els temps d’espera i fent-la més dinàmica; la interacció amb el ciutadà oferint-los múltiples canals de comunicació amb l’Ajuntament; optimització de l’ús de recursos disponibles i millora de l’eficiència mitjançant la previsió adequada de la càrrega de treball i els tipus d’atencions, a més d’aportar informació en temps real sobre l’ús que es fa dels diferents serveis. “Un sistema de senzilla operativitat per a afavorir la interacció de la ciutadania mitjançant una aplicació intuïtiva i segura”.

“Amb aquesta eina telemàtica volem oferir una bona gestió, organització i prudència per part de l’ajuntament, organitzant la volta a la normalitat i la correcta organització interna dels treballadors”.

Operativitat

La persona interessada triarà dia i hora de cita entre les quals estiguin disponibles. A través del seu propi telèfon podrà obtenir la seva cita i realitzar l’espera fora de l’oficina, així com un rebre avís quan vagi a ser anomenat, evitant aglomeracions i col·laborant en el compliment de les normes i mesures de seguretat.

Ofereix 3 opcions: és possible sol·licitar, modificar o anul·lar la seva cita, tan sols indicant el telèfon o localitzadora a través de la web o del telèfon, ja que el sistema incorpora la possibilitat que els ciutadans puguin obtenir cites prèvies des de qualsevol dispositiu mòbil.

Ho vols compartir?
Anterior
14.- Ocupació de via pública per obres i/o instal·lacions
Següent
El Batle de Llucmajor destitueix els regidors de Llibertat Llucmajor per falta de confiança
Menú