El Batle de Llucmajor destitueix els regidors de Llibertat Llucmajor per falta de confiança

Ajuntament Llucmajor

El primer edil pren aquesta decisió per a preservar l’estabilitat del govern municipal.

El Batle de Llucmajor, Eric Jareño, ha decidit cessar de totes les seves àrees als dos regidors de Llibertat Llucmajor. La decisió ve motivada per la falta de confiança en els dos edils, per les seves actuacions als darrers mesos i per les tensions que han provocat amb altres partits del Consistori. Aquests fets han alterat la tranquil·litat institucional i han provocat que es prengui aquesta mesura. “El més important és preservar l’estabilitat del govern municipal, sobretot en una època en la qual la unitat d’acció ha de ser màxima per a reactivar la nostra localitat per la crisi provocada pel Covid-19”, ha explicat Jareño.

Els regidors cessats han gestionat fins ara les àrees d’Economia, Funció Pública, Atenció a la Ciutadania a Urbanitzacions, Comunicació, Transparència, Participació Ciutadana, Transports i Mobilitat. Les competències seran assumides pel Batle, a l’espera d’una reunió entre els partits de l’equip de govern per a consensuar aquest tema.

“La nostra principal preocupació són ara els ciutadans i les empreses del municipi, hem de treballar units així li ho he transmès als integrants de l’equip de govern”, ha comentat Jareño. A més, el Batle ha recordat que totes les forces polítiques del Consistori es van adherir al pacte per a la revitalització de Llucmajor, per la qual cosa espera que es materialitzin acords per a millorar el municipi.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament arrenca un sistema de cita prèvia digital
Següent
Arrenquen les festes de Sant Cristòfol a s’Arenal de Llucmajor
Menú