L’Ajuntament arrenca la campanya ‘Petit Gegant Comerç i Jo’, un concurs de ‘selfies’ amb la col·laboració del teixit comercial del municipi

Petit Gegant Comerç i Jo

S’ha ampliat el termini per adherir-se a la campanya per part dels comerços fins dijous 23 de juliol.

L’objectiu és aglutinar uns elements tan tradicionals de les nostres festes, com són els Gegants de Llucmajor, i el petit comerç.

El concurs s’emmarca dins les activitats previstes per a les festes de Santa Càndida de Llucmajor.

L’Ajuntament de Llucmajor llança una campanya de promoció del petit comerç a través d’un concurs de ‘selfies’ en el que hi poden participar totes les persones que es facin una fotografia davant el comerç que vulguin i que s’hagi adherit a la campanya.

Cada persona podrà presentar com a màxim cinc fotografies, seguint les instruccions marcades en les bases del concurs. El premi únic consistiràen un val de 100 € en el comerç triat per la persona guanyadora entre els comerços participants. 

Segons ha explicat la primera tinent de batle de Comerç, Noemí Getino, aquesta és una iniciativa conjunta de les àrees de Joventut, Comerç, Cultura i Festes de l’Ajuntament de Llucmajor i que s’ha posat en marxa, amb motiu de les festes patronals de Santa Càndida al mes d’agost. “Volem aglutinar uns elements tan tradicionals de les nostres festes, com són els Gegants de Llucmajor, i el petit comerç amb la participació dels ciutadans de totes les edats”.

“Consideram que donada la situació tan especial que vivim enguany en la celebració de les festes patronals, moment en què els comerços podien fer calaix, aquesta és una manera de revitalitzar el sector mantenint les normes de seguretat i evitant aglomeracions”.

El regidor de Festes, Ginés Sáez, ha recalcat que “enguany seran unes festes de mínims, ja que s’anul·laran les activitats que impliquen la concentració de gent com concerts o vetllades, encara que s’intentarà oferir un ventall d’actes que permetin mantenir les distàncies i les mesures de seguretat, i consideram que aquesta iniciativa, en ser totalment particular, n’és una d’elles”.

L’Ajuntament editarà un adhesiu que els comerciants participants col·locaran als seus establiments de forma visible. Els interessats poden enviar un correu electrònic indicat la seva participació en la campanya del concurs: ‘PETIT GEGANT COMERÇ I JO’, fins a aquest dilluns 20 de juliol de 2020 a les 11.00 h a l’adreça de correu electrònic: cij@llucmajor.org.

Documentació adjunta

Ho vols compartir?
Anterior
Arrenquen les ‘Festes de s’Estanyol 2020’
Següent
L’Ajuntament exigeix a l’Estat poder emprar els 14 milions de € del romanent de Tresoreria
Menú