Arrenquen les ‘Festes de s’Estanyol 2020’

Festes de s’Estanyol_1

Són unes festes ‘diferents’ marcades per la nova normalitat i les normes de seguretat.

L’Ajuntament de Llucmajor no ha volgut deixar sense les seves festes d’estius als residents i visitants de s’Estanyol i ha organitzat unes celebracions ‘diferents’, marcades per les normes de seguretat per la Covid-19.

El batle, Éric Jareño, ha manifestat que “no volíem deixar sense festes als ciutadans però demanem la màxima conscienciació cap a la situació totalment atípica i anormal que estem vivint però que hem d’assumir donat el gran risc per a la salut que implica. Apel·lam al sentit comú perquè la festa acabi bé per a tothom”.

Segons ha explicat el regidor de Festes, Ginés Sáez, les activitats se celebraran amb un aforament limitat, guardant sempre les distàncies de seguretat i és obligatori l’ús de mascareta. A més, no es permet ballar o interactuar físicament amb altres persones que no conviuen i es recomana una bona higiene de mans cada vegada que es toca una superfície.

Malgrat que hi ha activitats simbòliques que desapareixen del programa com la festa de l’escuma o la nit de Dj’s, hi ha un bon grapat d’actes per a gaudir en família i per a grans i petits.

Així, els assistents podran gaudir de contacontes, activitats infantils, concert de la Banda de Música de Llucmajor, taller de cossiols, concert d’havaneres i cançons marineres, taller de malabars i carioques, teatre, una jornada mediambiental amb neteja del litoral i fons marí, i la tradicional missa en honor al patró Sant Jaume amb el tradicional ball de gegants amb els Xeremiers de sa Marina.

Les activitats tindran aforament limitat o serà necessària fer la inscripció prèvia.

Documentació adjunta
Festes de sEstanyol_1.jpg. (Publicació dia 20-07-2020)

Ho vols compartir?
Anterior
Endesa anuncia als veïns d’urbanitzacions l’entrada en funcionament de la subestació ‘Cala Blava’
Següent
L’Ajuntament arrenca la campanya ‘Petit Gegant Comerç i Jo’, un concurs de ‘selfies’ amb la col·laboració del teixit comercial del municipi
Menú