La Policia Local de Llucmajor aixeca més de 160 actes en 12 dies de viatges d’estudis

Policia

Malgrat ja no arriben més estudiants la policia continua amb la seva política de tolerància zero a l’incivisme realitzat més de 100 intervencions per queixes dels veïnats

La policia local de Llucmajor ha aixecat més de 160 actes en els 12 dies que han durat els diferents viatges d’estudis que s’allotjen a la zona de s’Arenal. Però tot i que aquest tipus de turisme de excesos que té lloc únicament durant l’època dels viatges d’estudis ja ha finalitzat, des de la policia local es continua amb una política de tolerància zero a qualsevol acte d’inicivisme. 

En aquest sentit, des del cos de policia de Llucmajor s’han atès més de 100 intervencions per queixes de renous i altres infraccions en habitatges vacacionals, en hotels o a la via pública, tant al llarg de la costa llucmajorera com en alguns punts de l’interior. 

Alguns exemples d’aquest tipus d’infraccions que es continuen denunciant són les registrades fa un parell de nits quan va ser denunciat un hotel per tenir més de 20 clients en una festa a la piscina, així com a diferents habitacions (tot i que la festa no estava organitzada per l’establiment hoteler) o la denuncia a un altre client d’un altre establiment per llançar objectes a la via pública.

Segons explica Éric Jareño, batle de Llucmajor, “no volem aquest turisme d’excesos de renous i botellots com el que cada any tenim durant 15 dies el juny, però tampoc volem un turisme, que sense arribar a aquest nivell, causa molèsties diaries als residents”. El batle afegeix que “no aturarem en la nostra lluita per a mantenir la bona convivència ciutadana amb tots els recursos dels que disposam”. 

Per a Sergi Torrandell, inspector en cap de la policia local, “l’habitatge vacacional, lluny de ser un lloc on venir a passar les vacances i gaudir del sol, la platja, la cultura, la gastronomia o l’oferta complementària s’ha convertit en un lloc on venir de festa, sense tenir en compte que aquests establiments estan envoltats de veïnats als qui es causa molèsties a totes hores”. En aquest sentit Torrandell afegeix que “des de la policia local continuarem controlant aquest tipus de turisme i duent a terme les accions que procedeixin”.

Ho vols compartir?
Anterior
Sergio Gálvez elegit Arenaler de l’any 2021 en el marc de les festes de Sant Cristòfol
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor inicia la campanya d’Inspecció Tècnica de Residus als més de 6.000 habitatges adherits
Menú