Sergio Gálvez elegit Arenaler de l’any 2021 en el marc de les festes de Sant Cristòfol

Sergio Gálvez

Mary Catherine Costello i Martí Salvà han quedat en segona i tercera posició respectivament

Sergio Gálvez, cap de Protecció Civil de Llucmajor ha estat l’escollit enguany com a Arenaler de l’any 2021 en el marc de les festes de Sant Cristòfol, patró de s’Arenal. El reconeixement a Gálvez s’ha donat a conèixer en un acte celebrat al parc Joan Ferré i presentat per Antònia Salvà que ha comptat amb la presència del primer tinent de batle, Bernardí Vives; la regidora d’Atenció a la ciutadania de s’Arenal, Noemí Getino i la regidora de Cultura, Xisca Lascolas. 

El guardó arriba enguany a la seva 37a ediciói té com a principal objectiu reconèixer aquella persona que hagi destacat per la seva tasca i contribució a la zona de s’Arenal durant el darrer any.

Així, a més de Gàlàlvez, han quedat en segon i tercer lloc respectivament, Mary Catherine Costello, infermera amb més de 30 anys de feina als ambulatoris de s’Arenal i Martí Salvà, trencador de marès i part de la història viva de s’Arenal. 

De Gàlvez s’ha volgut reconèixer  la seva tasca al capdavant de l’agrupació de Protecció Civil de la zona, i especialment la feina que ha duit a terme en aquests mesos de pandèmia, en els que ha coordinat els voluntaris de l’agrupació i ha treballat desinfectant carrers avisant per magafonia els veïnats o animant les persones més vulnerables durant el confinament. 

En un acte molt emotiu, en el que s’ha disculpat la presència del batle que no ha pogut assistir per motius personals però que ha fet arribar l’enhorabona als guardonats, els candidats han rebut els guardons de mans dels representants de l’ajuntament, que han volgut destacar que tots ells són “exemple i referent per a tots els ciutadans de s’Arenal”.

Ho vols compartir?
Anterior
Aprovació del reglament de segona activitat per a la Policia Local i el text del Reglament
Següent
La Policia Local de Llucmajor aixeca més de 160 actes en 12 dies de viatges d’estudis
Menú