La I Fira de la Mobilitat Sostenible duu a Llucmajor les darreres novetats del sector

Presentació fira

Una vintena d’estands participen a la mostra amb la que es dóna el sus a la 475 edició de les Fires

El passeig Jaume III de Llucmajor ha acollit avui la primera edició de la Fira de la Mobilitat Sostenible amb la que s’ha donat el sus a la 475a edició de les fires de Llucmaojor, que enguany han tornat al format presencial.

Bernatdí Vives, primer tinent de batle del municipi, i Noemí Getino, segona tinent de batle i regidora de Comerç, Mercats i Fires han inaugurat la mostra acompanyats del director general d’Innovació del Govern balear, Eduardo Zúñiga i la resta de membres del consistori llucmajorer.

Aquesta primera fira de sostenibilitat ha citat a Llucmajor una vintena de estands de diferents empreses relacionades amb els sector de la mobilitat i la sostenibilitat, des de l’àmbit dels vehicles elèctrics a empreses energètiques, que han mostrat les darreres novetats del sector.

La mostra s’ha inaugurat amb la presentació del primer llaüt elèctric de l’empresa Medvolt Marine, especialitzada en la construcció i conversió d’embarcacions elèctricque. En aquest cas es tracta d’una embarcació de disseny tradicional però de construcció moderna amb un motor 100% elèctric per gaudir de la mar de forma sostenible sense emissió de fums o renou.

Durant la fira ha tengut lloc també un col·loqui sobre «Present i futur de la mobilitat sostenible. Reptes de la mobilitat elèctrica» que ha comptat amb la participació de Xavier Morlà Cuesta, delegat d’AUVE Balears; Andreu Vidal, president de l’Associació de Concessionaris de Balears; Fernando de Miguel Albertí, emprenedor en l’àmbit de la mobilitat elèctrica i CEO d’Offugo; Pedro Rodríguez, responsable de desenvolupament de negoci de mobilitat elèctrica d’Endesa X; Joan Fornés Comas, usuari de cotxe elèctric i Eduardo Zúñiga, director general d’Innovació.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor reclama mesures efectives per a la consolidació del personal interí
Següent
La Policia Local de Llucmajor identifica i denuncia un grup de 13 “grafiters”
Menú