La Policia Local de Llucmajor identifica i denuncia un grup de 13 “grafiters”

Grafitis

Els implicats podran ser sancionats amb multes de fins a 30.000 € en funció de la gravetat dels danys ocasionats

Una investigació de la Policia Local de Llucmajor ha permès identificar i denunciar un grup de tretze “grafiters”, autors materials de les pintades amb firmes com MARS, TZM, TABO SELT, KOLD, OKRA, QUEEN, LNB, WOZE, entre d’altres, però la que més destaca és la de YOYO, que darrerament s’han vist  a diferents espais del municipi. De les 13 persones identificades, 9 són menors d’edat -un d’ells menor de 14- i els altres 4 majors d’edat. 

Després de denunciar-los, la Polica Local treballa ara per quantificar els danys causats amb aquestes pintades, que s’han produït tant a llocs de titularitat pública com a espais de titularitat privada. Un cop analitzats els danys el departament de Medi Ambient determinarà les multes que s’imposaran als grafiters, que en funció de la gravetat dels actes poden arribar fins als 30.000 €.  

Tal i com explica el cap de la Policia Local de Llucmajor, Sergi Torrandell “la identificació i denuncia d’aquests joves ha estat possible gràcies a la feina de dos policies tutors i un tercer agent, i a la implicació de la resta de membres de la Policia Local de Llucmajor”. L’inspector en cap afegeix que “a les possibles sancions que es puguin imposar als joves, s’han d’afegir els costos de la neteja dels grafitis, que en el cas dels menors en són responsables subsidiaris els pares”.

Per la seva part el batle de Llucmajor, Éric Jareño ha volgut agrair la tasca duita a terme per la Policia Local que ha permés “identificar i denunciar els autors materials de les pintades als qui exigirem responsabilitats perquè comportaments incívics com aquests no poden quedar impunes, així com també vol  agrair la col.laboració ciutadana quan es produeixen fets incívics com els ara denunciats”.

Ho vols compartir?
Anterior
La I Fira de la Mobilitat Sostenible duu a Llucmajor les darreres novetats del sector
Següent
Borsa de personal funcionari interí d’Enginyer/a Tècnic/a d’obres públiques per a posteriors nomenaments com a funcionari interí
Menú