Llucmajor se suma al moviment ‘Movember’

Movember

L’Ajuntament convida els llucmajorers a deixar-se bigoti per conscienciar sobre la salut entre la població masculina.

L’Ajuntament de Llucmajor se suma a la campanya anual ‘Movember’ que conjuga les paraules moustache, en anglès bigoti i, november, corresponent al mes de novembre. Una iniciativa que vol conscienciar a la població masculina sobre la prevenció de determinades malalties d’homes com el càncer de pròstata, de testícle, depressió o inactivitat física a més de prevenir el suïcidi, entre altres.

El batle, Éric Jareño ha instat a tots els llucmajorers a deixar-se bigoti per sumar-se a aquesta iniciativa tan important. Els membres de la corporació municipal, homes i dones, han participat aquest dilluns de la penjada del cartell corresponent a la campanya de 2020 i ha instat a registrar-se; www.movember.com o fer un donatiu a l’entitat per contribuir en la lluita i prevenció d’aquestes malalties masculines.

Jareño ha assegurat que es deixarà bigoti tot el mes de novembre (per segon vuitè any consecutiu, dos com a batle) i, a més, s’ha mostrat molt satisfet per l’adhesió a la campanya de pràcticament tots els homes de l’equip de Govern municipal i treballadors públics de l’ajuntament.

Ho vols compartir?
Anterior
Arrenquen les IV Jornades d’estudis locals de Llucmajor
Següent
AULA D’ESTUDI
Menú