Acte de commemoració a Pere Maimó Crespí, oficial de la Policia Local, mort en acte de servei

Acte de commemoració a Pere Maimó Crespí

S’ha dotat amb el seu nom al carrer de s’Arenal on se situa l’IES i el poliesportiu municipal i s’ha descobert una placa commemorativa.

L’equip de Govern municipal, encapçalat pel batle Éric Jareño; el Còs de Policia Local de Llucmajor, amb l’Inspector en cap Sergi Torrandell al capdavant; els familiars i amics del policia tristament desaparegut, han celebrat avui un acte commemoratiu per la memòria d’aquest efectiu de policia mort en acte de servei el 26 de febrer de 2013.

El carrer que ja porta el nom de Pere Maimó Crespí, és on s’ubica l’IES s’Arenal, el poliesportiu i la piscina municipal, via que estava actualment sense nom, “en reconeixement als mèrits obtinguts al decurs de la seva trajectòria professional dins el cos policial”. ha dit el batle.

En un acte molt emotiu, s’ha destacat la gran professionalitat i qualitat humana del policia desaparegut i per tant s’ha descobert una placa commemorativa en el seu nom. “És el primer homenatge, i esperem que el darrer, que es fa a un agent mort en acte de servei a Llucmajor”, ha dit el batle i regidor de Policia, Éric Jareño.

Pere Maimó Crespí, membre del cos de Policia de Llucmajor, va ser un exemple a seguir pels seus companys. Va trobar la mort el dia 26 de febrer de 2013, acudint a un servei de seguretat pública a Cala Pi, quan va patir un accident mortal que va truncar la seva vida i la seva trajectòria professional.

“Amb aquest carrer la seva memòria perdurarà per sempre en el nostre record i de cara a futures generacions de policies i de ciutadans”, ha conclòs el batle.

Ho vols compartir?
Anterior
Convocatòria Ple ordinari de l’Ajuntament
Següent
L’Ajuntament se suma a les celebracions del Dia de la Dona amb un programa d’activitats temàtiques
Menú