31 policies locals prenen possessió de la seva acta com a funcionaris de l’Ajuntament de Llucmajor

Policia Llucmajor

El claustre de Sant Bonaventura ha estat l’escenari de la presa de possessió de l’acta de funcionari de carrera de l’Ajuntament de Llucmajor de 31 policies locals.

El Batle, Eric Jareño, juntament amb el cap de la Policia Local, Sergi Torrandell, han donat la benvinguda a les noves incorporacions. La cerimònia, respectant les mesures sanitàries, ha pogut comptar amb alguns familiars dels agents.

“Vull agrair públicament la tasca que realitzau al nostre municipi per garantir la seguretat i intervenir a la resolució de conflictes i, a més, encoratjar-vos a continuar millorant el servei que oferiu a la ciutadania”, ha dit Jareño. Amb aquesta cerimònia es continua amb la feina de consolidació del planter de la Policia Local. “L’objectiu del cos és el servei públic i a més anar millorant i modernitzant-nos per atendre les necessitats presents i futures dels llucmajorers”, ha dit Torrandell.

Al claustre els agents han format per rebre les actes. L’oficial Bernat Reda ha estat l’encarregat d’anar dirigint als agents. Després el cap de la Policia Local ha expressat la seva satisfacció per la incorporació dels agents i el policia Daniel Llompart ha dirigit unes paraules en nom de tots els seus companys i companyes. Finalment el Batle ha dirigit unes paraules per desitjar, als agents, molts encerts a la seva feina diària.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor dedica un cicle d’activitats culturals a l’inventor local Pere Sastre Obrador
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor construeix una moixera municipal per donar servei a tot el municipi
Menú