XIV concurs de fotografia DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2016

XIV concurs de fotografia DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2016

El tema de l’edició d’enguany és “Dona i natura”

XIV CONCURS DE FOTOGRAFIA
DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2016

“Dona i natura”

BASES

1. Participants. Totes les persones professionals o aficionades a la fotografia que ho desitgin.

2. Àmbit. Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

3. Tema. “Dona i natura”. En les fotografies ha de quedar reflectida la vida de la dona en relació amb la natura.

4. Tècnica. S’admet qualsevol tècnica fotogràfica, sempre que s’adapti a les característiques següents:
• Digital: arxiu format JPG o TIFF amb una resolució mínima de 1400 x 2000 píxels. S’accepta el tractament digital de les fotografies si no alteren la realitat que representen.
• Analògica: negatiu o diapositiva originals, còpies en paper amb una mida mínima de 20 x 30 cm i una mida màxima de 30 x 40 cm (en aquest cas es pot demanar el suport original si l’obra és premiada).

5. Nombre d’obres. S’admet un màxim de tres obres per autor.

6. Dades. Al dors de cada obra hi ha de figurar el títol i el pseudònim de l’autor, si en fa servir. Les fotografies no han d’estar signades.

7. Premis. Es premiaran les obres individualment, amb un màxim d’una obra per autor. Els premis seran els següents:

Primer premi 450 €
Segon premi 250 €
Tercer premi 100 €

Aquests premis estaran subjectes a les retencions corresponents de l’IRPF aplicable legalment.

8. Jurat. Estarà format per persones de prestigi en l’àmbit de la fotografia i per un representant de l’Ajuntament de Llucmajor. La seva decisió serà inapel•lable.

9. Reproducció de les obres. L’Ajuntament es reserva els drets de reproducció de totes les obres presentades, i l’autor manté la propietat de les imatges. L’organització no es fa responsable de possibles pèrdues o del deteriorament de les obres mentre les manegi.

10. Inscripció i entrega de les obres. Del 9 al 29 de febrer, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de Llucmajor (c/ de la Constitució, 1), de s’Arenal (c/ de Maria Antònia Salvà, 50) i de Badies (c/ d’Isaac Peral, 5 B). També es podran enviar per correu electrònic a l’adreça deuxquinze@gmail.com, i en aquest cas s’ha de confirmar l’enviament al telèfon 971 66 97 42. En el nom de l’arxiu digital de cada fotografia ha de constar el títol i el pseudònim. Tant si les obres s’entreguen en una OAC com si s’envien per correu electrònic, s’hi ha d’adjuntar la sol•licitud per participar, que es pot trobar tant a www.llucmajor.org com a les mateixes OAC.

11. Exposició de les obres. Les obres s’exposaran del 4 al 18 de març de 2016 al Claustre de Sant Bonaventura (c/ de Fra Joan Garau, 2). Horari de visita: de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h, divendres i dissabtes de 17.00 a 20.00 h.

12. Entrega de premis. Els premis del concurs s’entregaran el dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, a les 20.00 h, al Claustre de Sant Bonaventura (c/ de Fra Joan Garau, 2).

Documentació adjunta
301818. (Publicació dia 04-02-2016)

Ho vols compartir?
Anterior
Vols anar-te’n fora una temporada? Si tens entre 16 i 30 anys, informa-te’n
Següent
Exposició pública del pressupost general 2016
Menú