VII Edició de les Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor

La VII Edició de les Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor se celebrarà els pròxims dies 10 i 11 de novembre en el Claustre de Sant Bonaventura, i tindran com a temàtica l’Arquitectura i el Territori. El programa ja ha estat presentat i es pot consultar en la web de l’Ajuntament de Llucmajor.

Enguany, es torna a comptar amb la participació del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la Universitat de les Illes Balears, i com a novetat, també participa en aquestes Jornades d’Estudis Locals el Col·legi Oficial d’Arquitectes de les Illes Balears.

Des de l’Ajuntament de Llucmajor es vol destacar l’èxit de la convocatòria d’enguany, ja que s’han inscrit un total de 24 comunicacions, la qual cosa suposa un notable increment enfront de les quals es van produir en l’edició de l’any anterior. A més, se suma a aquestes 24 comunicacions, la ponència inaugural que enguany serà a càrrec de la Dra. María Sebastián Sebastián, Doctora en Història, Història de l’Art i Geografia per la Universitat de les Illes Balears amb la tesi La construcció turística a les Illes Balears (1939-2005). Arquitectura urbanisme i fotografia”. És Arquitecta per la Universitat Politècnica de Catalunya, llicenciada en Història de l’Art i Màster en Patrimoni Cultural.

L’assistència com a oïdora és gratuïta, i tan sols és necessari inscriure’s si es vol obtenir el certificat d’assistència.

Per a la batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas, les Jornades d’Estudis Locals d’enguany són una magnífica oportunitat per a conèixer aspectes del territori i de l’arquitectura del nostre municipi. Per a nosaltres les Jornades d’Estudis Locals són una demostració de l’atracció que suposa el municipi de Llucmajor per als experts en arquitectura, i ha quedat demostrat per l’alta participació en aquesta edició”.

Per a Katina Rayó, regidora de Cultura aquesta nova Edició de les Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor signifiquen poder endinsar-nos una mica més en la història del nostre municipi, coneixent-lo des d’una perspectiva diferent com la que es tracta enguany en les Jornades, a través d’uns ponents altament qualificats i experimentats. Recomano a tots els que vulguin conèixer una mica més Llucmajor a través de l’arquitectura que ens visitin els dies 10 i 11 de novembre”.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor celebra la seva Diada de Policia Local
Següent
L’Ajuntament de Llucmajor recepciona les obres del Santuari de Gràcia
Menú