Palma i Llucmajor acorden unir esforços en matèria de Serveis Socials a s’Arenal

Palma i Llucmajor acorden unir esforços en matèria de Serveis Socials a s'Arenal

Ambdues institucions signen un protocol per optimitzar recursos i fer més fàcil l’accés als serveis socials gràcies al conveni de Cort amb La Caixa pro-infància.

L’Ajuntament de Palma ha signat avui un protocol de col·laboració per dur a terme accions conjuntes en matèria de Serveis Socials a s’Arenal amb l’Ajuntament de Llucmajor a les dependències de s’Arenal de Llucmajor.

La regidora de Benestar i Drets Socials de Palma, Mercè Borràs, la regidora de Serveis Socials de Llucmajor, Maria Antònia Gil i a representant de l’Obra Social La Caixa, Carme Muñoz, han signat avui aquest protocol que té per objectiu simplificar l’accés a l’atenció i recursos de les persones usuàries de s’Arenal i optimitzar recursos. Així, a partir d’ara els infants de 0-18 anys de la zona de S’Arenal podran accedir a la cartera de serveis comuna tant si són residents a Palma com si són residents a Llucmajor.

Borràs ha deixat clar que aquest acord és una passa més “per seguir fent feina amb l’objectiu d’acostar els Serveis Socials a la ciutadania i garantir el seu accés des dels barris de Palma”.

L’acord signat avui, que ha comptat a més amb l’assistència de tècnics de Serveis Socials del Punt d’atenció de S’Arenal de l’Ajuntament de Palma i tècnics de l’Ajuntament de Llucmajor, es produeix en el marc de La Caixa pro-infància que aglutina les entitats del tercer sector tant públiques com privades que fan feina a s’Arenal.

Aquest acord estipula que ambdós ajuntaments faran passes per unificar en una sola xarxa tota la població usuària dels serveis Socials de s’Arenal. Així mateix, els dos municipis col·laboraran i compartiran serveis comuns com instal·lacions (l’IES, escoles o entitats de la zona) i disposaran d’aquests espais per a treballs comunitaris.

Ho vols compartir?
Anterior
Aprovació inicial pressupost i plantilla exercici 2017
Següent
Curs de monitor de temps lliure a Llucmajor
Menú