Llucmajor tria el seu Cap de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil

Llucmajor ha reelegit, després de 4 anys en el càrrec, a Sergio Gálvez com a Cap de l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil del municipi.

La reelecció es va dur a terme després d’una votació efectuada dijous passat a la qual van assistir, per part de l’Ajuntament de Llucmajor, la batlessa Xisca Lascolas, el regidor de Seguretat Jaume Garau i el Coordinador de Protecció Civil i Cap de Policia de Llucmajor Sergi Torrandell.

Durant la reunió, es van exposar per part dels voluntaris, les necessitats futures que consideren importants per a poder desenvolupar la seva labor, i es va manifestar, per part de l’Ajuntament de Llucmajor, el compromís de continuar apostant pel voluntariat de Protecció Civil que està portant una labor importantíssima en el municipi d’una manera altruista.

Amb posterioritat a la reelecció de Sergio Gálvez com a Cap de l’Agrupació, es va dur a terme un sopar per a tots els assistents en la qual tant la batlessa, regidor de Seguretat i Cap de policia van desitjar unes bones festes als assistents i van agrair la labor dels mateixos en el dia a dia del municipi.

Per a la batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas “el fet de poder comptar amb l’Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil és, per al municipi, una garantia de seguretat més, ja que desenvolupen una labor fonamental en el dia a dia del municipi i en les labors d’altres cossos com la Policia Local, Bombers, Serveis Sanitaris o la Guàrdia Civil”.

Per a Jaume Garau, regidor de Seguretat, els voluntaris de Protecció Civil fan un treball en moltes ocasions discret, però molt efectiu. Sense ells, qualsevol esdeveniments en el municipi seria més complicat d’organitzar”.

Sergi Torrandell, Coordinador de Protecció Civil i Cap de la Policia Local de Llucmajor va agregar que estem molt satisfets amb el treball realitzat durant aquests anys pels voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Llucmajor. Des de l’Ajuntament s’ha apostat per aquesta Agrupació cedint-los i facilitant-los materials perquè puguin realitzar d’una manera més efectiva la seva labor, i la intenció és continuar col·laborant amb ells en la mesura de les possibilitats del municipi”.

Ho vols compartir?
Anterior
Informació pública d’expedients d’estudi d’impacte ambiental
Següent
El rellotge de la plaça d’Espanya de Llucmajor conclou la seva restauració
Menú