Llucmajor suspèn els foguerons i beneïdes de Sant Antoni

Ajuntament_Llucmajor

 El regidor de Festes, Ginés Sáez: “Ens veim obligats, per responsabilitat, a prendre aquesta difícil decisió degut a la complicada situació pandèmica”.

L’Ajuntament de Llucmajor ha decidit suspendre les beneïdes de Sant Antoni, després dels nombrosos contagis del covid-19 a tota la illa. Per aquest motiu, el Consistori ha pres la decisió de suspendre definitivament els foguerons i les beneïdes previstes, al igual que han fet altres municipis de Mallorca.

El regidor de Festes, Ginés Sáez, explica que “ens hem vist obligats a prendre aquesta decisió degut  a la complicada situació pandèmica” i ha subratllat que “hem esperat fins al darrer moment per intentar salvar aquestes celebracions, però per prevenció pensam que és millor suspendre aquests actes”.

A més, ha indicat que “no poden oblidar que actualment hi ha una normativa autonòmica publicada al BOIB que prohibiex l’organització foguerons”. 

“La responsabilitat supera les immenses ganes que tenim tots de celebrar les festes de Sant Antoni”, apunta el regidor; però destacavque “la salut està per damunt de qualsevol celebració, i la nostra  responsabilitat com a Ajuntament es vetllar pel bé de tots els llucmajorers”.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament posa en marxa la restauració del Monument dels Sabaters de Llucmajor
Següent
Aprovació del reglament de la carrera profesional horitzontal del personal de l’Ajuntament de Llucmajor
Menú