Llucmajor organitza una Jornada de Seguretat Pública

Dissabte que ve, 18 de novembre, l’Ajuntament de Llucmajor, al costat de la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques, organitza una jornada de Seguretat Pública, per a donar a conèixer a la ciutadania el potencial que disposa la Comunitat Autònoma i el segura que són les nostres Illes en general i Llucmajor en particular.

La jornada s’iniciarà amb un exercici de coordinació de Llocs de Comandament Avançat i comunicacions en cas d’una emergència de nivell II, amb la participació de diverses Agrupacions de Voluntaris de Protecció Civil, la Creu Roja i el vehicle d’Emergències del Govern Balear.

Durant la jornada, els assistents podran gaudir de les diverses demostracions que es duran a terme com, per exemple, una excarceració per part dels Bombers de Mallorca, així com un exercici d’extinció d’incendi; una exhibició de la unitat cinològica i remunta de la Guàrdia Civil (unitat canina), a més d’exposició de diversos vehicles; proves de conducció sota els efectes de l’alcohol per part de la Policia Local de Llucmajor, així com demostració del DRON i visita a l’Oficina Mòbil d’Atenció Policial al Ciutadà; mostra de vehicles policials de la Policia Nacional, entre elles la Unitat Canina; vehicles militars i vehicles del servei sanitari del 061.

La batlessa de Llucmajor, Xisca Lascolas, ha destacat que “és un orgull poder acollir en el nostre municipi una jornada de seguretat pública que permeti als residents i visitants poder constatar que estan en un municipi i comunitat segura davant qualsevol emergència”.

Per al regidor de Policia, Jaume Garau, la jornada “és una mostra de col·laboració i coordinació entre els diferents cossos que conformen la seguretat pública i dona les gràcies per la labor que diàriament exerceixen”.

El Cap de la Policia Local, Sergi Torrandell, ha assenyalat que “és una oportunitat per a acostar els serveis d’emergència a la ciutadania i poder captar futurs bombers, policies, guàrdies civils, militars, sanitaris o voluntaris de protecció civil, per a continuar mantenint els nivells de seguretat que tenim i que ens demanden”.

La jornada es durà a terme en el Passeig de Jaume III de Llucmajor entre les 10 i les 14 hores i està oberta als visitants que vulguin assistir.

Ho vols compartir?
Anterior
Anunci inicial de l’aprovació de la modificació de l’Ordenança fiscal reguladora preu públic per a la prestació de serveis de les escoles d’educació infantil
Següent
Foguerons 2024
Menú