Llucmajor licita nous lots d’infraestructures per valor de més de 2 milions d’euros

L’àrea d’Entorn i Manteniment Urbà de l’Ajuntament de Llucmajor ha adjudicat, o està en procés de fer-ho, quatre nous concursos que milloraran les infraestructures municipals.

Aquests lots són: el manteniment i creació de voreres, que s’ha adjudicat per un import de 313.000 euros; l’asfaltat i manteniment de camins, licitat per gairebé 300.000 euros; l’asfaltat de carrers, amb un pressupost de 1,3 milions d’euros i, finalment, el de parcs infantils, que disposa d’una partida econòmica de 403.000 euros per a poder construir nous parcs a les urbanitzacions de Badies, Maioris i Bellavista.

Bernadí Vives, regidor de l’àrea, ha manifestat que “tenim algun lot ja adjudicat, com el de voreres, i la resta estimem que estaran adjudicats i en termini d’execució en aproximadament un mes”.

Per al batle de Llucmajor, Éric Jareño “aquestes infraestructures són, en uns casos necessàries per no existir anteriorment i en altres casos ho són perquè suposen un manteniment absolutament necessari per al bon funcionament del municipi i per al benestar del ciutadà”.

Des de l’Ajuntament de Llucmajor informen que aquesta és la segona fase d’adjudicacions relacionades amb aquests serveis, ja que recentment s’han conclòs els treballs de les primeres adjudicacions realitzades en 2022, havent fet un important esforç en aquest sentit en la present legislatura.

Ho vols compartir?
Anterior
Llucmajor duplica el nombre de desfibril·ladors disponibles en el municipi
Següent
Llucmajor inicia la campanya d’erradicació de processionària
Menú