Llucmajor incorporarà 200.000 euros més a l’àrea de Serveis Socials

Serveis Socials

La pandèmia ha disparat les sol·licituds d’ajudes per part de les famílies del municipi.

L’Ajuntament de Llucmajor incorporarà una partida de 200.000 euros a l’àrea de Serveis Socials. Es tracta d’uns fons que provenen del romanent municipal. “Com vàrem dir des del primer moment les persones i l’economia local són les prioritats d’aquest equip de govern, per aquesta raó incorporam aquests diners als diferents programes que afecten als col·lectius més afectats per la pandèmia”, ha explicat el Batle Eric Jareño.

Així, s’ha convocat un ple extraordinari per a l’aprovació d’aquesta incorporació de fons als Serveis Socials municipals. “Esperam poder comptar amb el suport de tots els grups municipals, per poder donar resposta a la necessitat ciutadana”, ha expressat el regidor de l’àrea, Gabriel Rojo. Amb la incorporació d’aquesta partida s’espera poder donar resposta a les peticions de les famílies de Llucmajor d’ajuda per la crisi. En total, durant el 2021, es destinen 400.000 euros a aquesta àrea municipal.

La principal motivació d’aquesta incorporació és la recomanació dels tècnics davant la progressió de les peticions de nous usuaris als Serveis Municipals. De fet la demanda actual suposa un augment important respecte a l’any 2019 i un increment respecte a l’any 2020. “Segons l’evolució de l’economia les necessitats d’atenció poden augmentar fins a finals d’any, però amb aquesta incorporació pensam que es poden cobrir les necessitats presents i futures de les famílies del municipi”, ha comentat Rojo.

Ho vols compartir?
Anterior
L’Ajuntament de Llucmajor inverteix prop d’un milió d’euros per convertir en zona de vianants la plaça Major de S’Arenal
Següent
Bases reguladores i convocatòria per la concessió de subvencions per la promoció i reactivació del comerç local i la restauració del municipi de Llucmajor
Menú